Trending

Menerima Hantaran Cincin Berlian, Ramai yg Tak Tahu Siapa Sebenarnya Suami Wany Hasrita

B4 Content

DENGAN dua kali lafaz penyanyi Wany Hasrita sah bergelar isteri kepada jejaka pilihan hatinya bernama Al Adib Fahmi dalam majlis yang berlangsung pada malam Jumaat.

Akad nikah tersebut disempurnakan oleh bapa Wany sendiri iaitu Hasbullah Hassan dan disaksikan Penolong Pendaftar Perkahwinan Qariah Masjid Al Mukarramah, Daerah Petaling, Mat Syaharuddin Al Rasyid Mat Isa kira-kira pukul 9.15 malam di Glam Hall, Damansara Perdana, Selangor.

Paragraf 2

Wany Hasrita sah bergelar

Wany Hasrita sah bergelar

Wany dan Adib mula rapat sejak 2019.

Tanggungjawab menjadi isteri dan dalam masa sama bergelar anak seni akan saya cuba berikan yang terbaik. Cuma, selepas ini tentu saja keluarga menjadi keutamaan saya.

“Saya berdoa agar semoga segalanya dipermudahkan. Paling penting juga, saya mohon untuk semua mendoakan yang terbaik buat saya dan suami dalam melayari bahtera perkahwinan ini,” katanya.

Wany dan suami mula kenal sejak 2010 dan mereka jadi rapat sembilan tahun kemudian.

Saling memahami antara satu sama lain membuatkan mereka berdua serasi dan mudah untuk membuat keputusan melangkah ke fasa seterusnya.

“Pada 2019 barulah kami mulai menjadi rapat. Jadi, kami mengikuti antara satu sama lain di Instagram (IG) dan banyak berhubung di situ.

“Tidak ada istilah ‘declare’ menjadi kekasih dalam perhubungan kami.

Masing-masing saling memahami perasaan dan hati dan akhirnya memutuskan untuk membawa perhubungan ini ke fasa yang lebih serius,” jelasnya.

Majlis pernikahan itu dihadiri kira-kira 300 tetamu terdiri daripada keluarga kedua belah pihak, rakan terdekat dan media.

Busana kedua mempelai pula mendapat sentuhan pereka Altelia Amani.

Majlis kesyukuran bagi meraikan pasangan pengantin baharu ini akan diadakan pada 24 Julai ini bertempat di Cheras, Kuala Lumpur.

2 thoughts on “Menerima Hantaran Cincin Berlian, Ramai yg Tak Tahu Siapa Sebenarnya Suami Wany Hasrita”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *