Trending

[VIDEO] Sempat Bergurau Pijak Kasut Sebelum Masuk Mahk4mah, Pasangan Ini Akhirnya Tak Jadi Cer4i

B4 Content

Berkahwin dan hidup bahagia selamanya merupakan satu harapan setiap pasangan sewaktu terlafaznya akad ikatan yang suci sebagai suami isteri. Tak dinafikan, setiap rumah tangga pasti ada pasang surutnya sehingga berlakunya perselisihan faham yang boleh membawa kepada percerai4n.

[VIDEO] Sempat Bergurau Pijak Kasut Sebelum Masuk Mahk4mah, Pasangan Ini Akhirnya Tak Jadi Cer4i

Paragraf 2

Namun berbeza pula kisah yang dilalui pasangan ini apabila Allah SWT seakan mengetuk pintu hati mereka untuk kembali bersatu saat mereka sudah memutuskan untuk berpisah.

Gara-gara gurau ‘pijak’ kasut

[VIDEO] Sempat Bergurau Pijak Kasut Sebelum Masuk Mahk4mah, Pasangan Ini Akhirnya Tak Jadi Cer4i

Kisah tersebut dikongsikan menerusi satu video yang dimuat naik di akaun TikTok, Raraa. Menurut wanita ini, dia dan suaminya telah membuat keputusan untuk berpisah dan pada hari tersebut, mereka berdua telah hadir ke mahk4mah syariah untuk menguruskan hal pencerai4n mereka. Namun sewaktu menunggu hakim untuk perbicaraan, wanita ini sempat bergurau dengan memijak kasut suaminya.

Bukan itu sahaja, mereka berdua mengambil kesempatan itu untuk bergambar bersama-sama sabagai tanda kenangan. Malah, sebelum itu juga kelihatan pasangan ini berpegangan tangan buat kali terakhir selain memberi kata-kata semangat memandangkan mereka akan membawa haluan masing-masing.

Namun siapa sangka, dengan kuasa Allah SWT, pasangan ini akhirnya membuat keputusan membatalkan niat mereka untuk berpisah dan berazam untuk meneruskan perkahwinan tersebut. Difahamkan, keputusan itu juga didorong oleh rayuan dan nasihat daripada hakim yang mengakui pasangan ini masih muda dan serasi bersama.

Video TikTok

Menjengah di ruangan komen, kebanyakan netizen mengakui terharu dengan kasih sayang pasangan ini sehingga membuatkan mereka nekad untuk rujuk semula. Justeru, ada dalam kalangan mereka mendoakan agar pasangan ini terus kuat menghadapi dugaan dan berbahagia dengan rumah tangga yang dibina.

 

Sumber: Raraaa18_

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv

Sumber : Oh Bulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *