Hiburan

[VIDEO] Fara Salleh mengaku sk4ndal dengan Shuk Sahar sudah berakhir – “Saya tak ada apa-apa hubungan dengan dia!”

B4 Content

TAKUT dengan pelbagai ugvtan daripada individu tidak dikenali, wanita yang didakwa menjalinkan hubungan sul1t dengan penyampai radio, Shuk Sahar tampil membuat lap0ran p0lis bagi mendapatkan perlindungan keselamatan.

Menurut wanita dikenali sebagai Fara Salleh, 28, dia kesal apabila isteri kepada Shuk iaitu Rossalennah Natassyiah Asshaferah bertindak menyebarkan maklumat peribadinya termasuk alamat rumah dan nombor telefon bimbit.

Paragraf 2

“Saya terima bermacam-macam ugvtan menerusi WhatsApp, call termasuk ada yang ugvt nak b*nuh… sebab tu saya terpaksa buat lap0ran p0lis.

“Ia berlaku selepas video saya dimuat naik di media sosial,” katanya kepada mStar pada Ahad malam.

 

Fara akui hubungannya dengan Shuk sudah berakhir.

 

Dia temui selepas membuat laporan di Balai Polis Mutiara Damansara di Petaling Jaya selepas ‘diser4ng’ isteri Shuk dalam kejadian awal pagi Sabtu di kediamannya.

Menurut Fara kira-kira pukul 2 pagi Sabtu lalu, Rossalennah hadir ke rumahnya dan mendakwa dia menyembunyikan Shuk di dalam rumah.

Bagaimanapun Fara enggan membenarkan Rossalennah masuk ke rumahnya atas faktor keselamatan.

“Saya diser4ng dan dip4ksa buka pintu, tapi saya minta dia hubungi Jabatan Agama Islam Selangor dan polis… biar pihak berkuasa yang periksa rumah saya.

 

Antara mesej yang diterima Fara menerusi WhatsApp daripada individu tidak dikenali.

“Selain itu saya bagi pilihan lain iaitu dengan mengajak dia melakukan panggilan video dan saya akan buat home tour… dia boleh tengok ada atau pun tidak,” katanya.

Sementara itu ditanya sama ada dia masih menjalinkan hubungan dengan Shuk seperti yang didakwa, dia mengakui segalanya sudah berakhir.

“Saya tak ada apa-apa hubungan dengan dia!” katanya ringkas.

Untuk rekod Fara adalah individu yang sama dikaitkan menjalinkan hubungan dengan Shuk sekitar Julai 2020.

Shuk mendirikan rumah tangga dengan Rossalennah Natassyiah Asshaferah pada 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata perempuan

 

Sumber: Mstar

24 thoughts on “[VIDEO] Fara Salleh mengaku sk4ndal dengan Shuk Sahar sudah berakhir – “Saya tak ada apa-apa hubungan dengan dia!””

  1. Pingback: Ridgeline Roofers
  2. Pingback: KIU
  3. Pingback: Buy Henry gun
  4. Pingback: sci-sciss
  5. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something
    which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me.

    I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

  6. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide
    credit and sources back to your site? My blog site is in the exact
    same area of interest as yours and my visitors would truly benefit from some
    of the information you provide here. Please let me know if this ok with you.

    Regards!

  7. Hi there, for all time i used to check web site
    posts here in the early hours in the dawn, since i
    love to learn more and more.

  8. Spot on with this write-up, I actually feel this amazing site needs a great deal more attention. I’ll probably be back again to read more, thanks for the advice!

  9. We absolutely love your blog and find many of your post’s to be precisely
    what I’m looking for. can you offer guest writers to
    write content available for you? I wouldn’t
    mind producing a post or elaborating on a lot of the subjects
    you write with regards to here. Again, awesome site!

  10. Heya i’m for the first time here. I found this board and I
    find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like
    you helped me.

  11. What’s up mates, how is everything, and what you wish for to say regarding this piece of writing, in my
    view its actually awesome in support of me.

  12. Howdy very cool site!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally?
    I am glad to search out so many useful information here within the submit, we want develop extra strategies on this regard, thank you
    for sharing. . . . . .

  13. What i don’t realize is actually how you’re no longer actually a lot more
    neatly-preferred than you might be right now. You’re so intelligent.
    You already know therefore considerably in relation to
    this matter, made me personally believe it from a lot of numerous angles.
    Its like men and women are not interested unless it’s one thing to accomplish with Girl gaga!
    Your individual stuffs nice. At all times handle it up!

  14. This is very attention-grabbing, You are an excessively professional blogger.
    I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your
    fantastic post. Additionally, I have shared your website in my social networks

  15. Having read this I thought it was very informative. I appreciate you spending some time and effort to put this short article together.
    I once again find myself personally spending a lot of time
    both reading and leaving comments. But so what, it was still worthwhile!

  16. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative.
    I’m going to watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future.

    Many people will be benefited from your writing.
    Cheers!

  17. I absolutely love your site.. Pleasant colors & theme. Did you create
    this amazing site yourself? Please reply back as I’m planning to create my very own blog and want to
    learn where you got this from or exactly what the theme is called.
    Kudos!

  18. Наша бригада профессиональных мастеров готова предъявить вам инновационные системы утепления, которые не только снабдят прочную защиту от зимы, но и подарят вашему коттеджу стильный вид.
    Мы деятельны с последними средствами, обеспечивая прочный продолжительность работы и выдающиеся результирующие показатели. Теплоизоляция фронтонов – это не только экономия энергии на огреве, но и внимание о природной среде. Энергоэффективные подходы, какие мы используем, способствуют не только личному, но и сохранению природных ресурсов.
    Самое ключевое: [url=https://ppu-prof.ru/]Утепление загородного дома снаружи цены[/url] у нас стартует всего от 1250 рублей за квадратный метр! Это доступное решение, которое превратит ваш резиденцию в фактический уютный уголок с минимальными затратами.
    Наши труды – это не только теплоизоляция, это составление помещения, в котором каждый элемент показывает ваш собственный образ действия. Мы примем все твои потребности, чтобы осуществить ваш дом еще больше дружелюбным и привлекательным.
    Подробнее на [url=https://ppu-prof.ru/]https://stroystandart-kirov.ru[/url]
    Не откладывайте занятия о своем помещении на потом! Обращайтесь к квалифицированным работникам, и мы сделаем ваш дворец не только комфортнее, но и более элегантным. Заинтересовались? Подробнее о наших проектах вы можете узнать на сайте компании. Добро пожаловать в пределы уюта и качественного исполнения.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *