Hiburan

“Tulis Ucapan Hari L4hir Buat Anak,” Sharnaaz Ahmad Terima Puji4n Dari Bek4s Isteri

Nama Sharnaaz Ahmad rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi. Selebriti yang juga seorang usahawan ini sangat aktif di media sosial dan tidak lokek berkongsi aktiviti hariannya di Instagram terutama ketika bersama anak.

Walaupun bergelar single father, dia tetap bahagia melayani anaknya, Jebat Jayden dan hubungan dengan bekas isteri juga baik-baik sahaja.

Kena sama2 pakai kostum Spiderman

Beberapa hari lepas, Sharnaaz ada berkongsi video memperlihatkan anaknya memakai kostum Spiderman dan dia juga turut ‘terjeb4k’ sama memandangkan hari lah1r mereka jatuh pada hari yang sama.

 

Akan terus ada dengan anak

Jadi, dia telah memuat naik ucapan yang sungguh menyentuh hati kepada anaknya. Dia memaklumkan akan sentiasa ada bersama Jebat yang kini sudah berusia 3 tahun dan akan terus menyayanginya.

Selain itu, pelakon tersebut juga sempat berselor0h dengan memaklumkan siapa yang ingin menjadi ibu tiri Jebat perlu menghantar resume kepada anaknya terlebih dahulu.

 

Nak hantar resume boleh cc dekat sini jugak

Disebalik ucapan-ucapan selamat hari lahir untuk mereka berdua, komen bekas isterinya iaitu, Noor Nabila Mohd Nor di posting paling mencur1 tumpuan.

“Tulis Ucapan Hari L4hir Buat Anak,” Sharnaaz Ahmad Terima Puji4n Dari Bek4s Isteri

Dalam komen tersebut, Noor Nabila mengucapkan terima kasih kepada Sharnaaz kerana menjadi seorang ayah yang sangat baik kepada Jebat dan mengakui yang anak mereka bertuah memiliki seorang ayah seperti pelakon tersebut.

Kakak kepada Neelofa ini turut sempat berselor0h dengan menyatakan sesiapa yang mahu menghantar ‘resume’ boleh tinggalkan di ruangan posting berkenaan.

“Tulis Ucapan Hari L4hir Buat Anak,” Sharnaaz Ahmad Terima Puji4n Dari Bek4s Isteri

Sudah pasti komen berkenaan mendapat maklum balas yang positif daripada warganet. Rata-rata gembira melihat hubungan baik mereka walaupun sudah berpis4h dan mempunyai kehidupan sendiri.

Untuk makluman, Noor Nabila dan Sharnaaz pernah berkahwin pada 2017. Namun pasangan ini telahpun berpis4h sekitar tahun lalu dan Noor Nabila sudahpun mendirikan rumah tangga semula dengan Engku Emran.

 

Sumber: Instagram Sharnaaz Ahamd

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv

Sumber : http://www.rosemerah.dnqj.my/

1 thought on ““Tulis Ucapan Hari L4hir Buat Anak,” Sharnaaz Ahmad Terima Puji4n Dari Bek4s Isteri”

  1. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *