Trending

Sngaja Goyang²kan ‘Buah’ di Dadanya Semasa BeIi Ns Lemak, Tindakkan Wanita Tua ini Mengundang Padah

B4 Content

Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya

Penggunaan media sosial yang semakin tiada had ketika ini sememangnya memaparkan pelbagai perkara positif dan negatif.

Paragraf 2

Sebagai manusia biasa yang hidup bermasyarakat, rasanya kita didedahkan sejak kecil lagi tentang rasa malu.

Ini apabila melakukan perkara kurang sopan terutamanya di hadapan orang yang lebih berusia.

Namun, tular di media sosial terutamanya di aplikasi TikTok berkenaan seorang wanita yang tanpa segan silu berpakaian ketat dan menggoncang payvdaranya.

Ia dilakukan ketika membeli makanan di hadapan penjual wanita lain yang lebih berusia.

Video berdurasi 8 saat itu telah dimuat naik kembali oleh satu akaun TikTok dikenali sebagai @naralins2014 dan beberapa akaun lagi.

Ia sudah tentu mengundang pelbagai kechaman daripada warganet memandangkan wanita tersebut turut memakai hijab dan berada di tempat awam.

Susulan daripada perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan menzahirkan rasa kurang selesa melihat perilaku tersebut.

Mereka juga menyelar tindakan wanita berbaju merah itu kerana dilihat seakan tidak menghormati peniaga makanan tersebut walaupun sesama perempuan.

Rakaman Video ada di Bawah Sekali

Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya Netizen Sbb Sngaja Goyangkan di Danya

Ranchak, Sana Sini Berdosyaa

Sumber: TikTok @naralins2014

9 thoughts on “Sngaja Goyang²kan ‘Buah’ di Dadanya Semasa BeIi Ns Lemak, Tindakkan Wanita Tua ini Mengundang Padah”

  1. Pingback: cartel carts
  2. Pingback: spin238

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *