Hiburan

Mimpi Bakal M4ti Dan Arw4h Siti Sarah Punca Harris Anuar Berhijrah Dan Berubah

Pelakon Harris Annuar khabarnya banyak melibatkan diri dalam aktiviti dakwah dan dia juga dilihat sering berkongsikan hantaran berkaitan ilmu agama di media sosial miliknya.

Jelas Harris, dia juga kini menuntut ilmu dengan pendakwah bebas, Ebit Lew dan bertekad untuk berubah ke arah yang lebih baik.

 

Dia yang dihubungi sebuah media berkata, penghijrahannya kali ini adalah merupakan satu iktibar daripada kisah-kisah yang telah terjadi di sekelilingnya.

Antaranya, kem4tian penyanyi Allahyarhamah Siti Sarah Raissuddin, baru-baru ini.

Kalau ingin diceritakan agak panjang, tapi antara sebab saya berubah adalah selepas melihat kem4tian Siti Sarah. Ketika arw4h pergi, ramai yang mendoakan kesejahteraanya. Saya sangat cembvru kerana bagi saya, arw4h pergi dengan cara yang sangat mulia. Orang kata meninggal dalam Husnul Khotimah.

 

Sewaktu menyaksikan tahlil yang dibuat untuk arw4h juga, saya rasa terpegun melihat ramai rakan artis yang telah berubah. Jadi, saya bertanya kepada diri sendiri, bila giliran saya? Pada sebelah malamnya, sewaktu tidur, saya mendapat mimpi yang saya pula akan meninggal dunia. Dari situ saya tahu yang Allah ingin tunjukkan sesuatu kepada saya.

Dia dalam pada itu walau bagaimanapun menafikan akan meninggalkan dunia hiburan sepenuhnya setelah berhijrah.

Harris juga berharap akan terus istiqamah dalam episod perubahannya ini.

Perkembangan terkini, adik kepada pengacara Nadia Annuar ini bakal menjalani penggambaran drama bersiri Kerana Dia Suka tidak lama lagi selama tiga bulan.

 

Sumber: beautifulnara

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv

Sumber : https://www.dnq.pw

1 thought on “Mimpi Bakal M4ti Dan Arw4h Siti Sarah Punca Harris Anuar Berhijrah Dan Berubah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *