Trending

“Membazir g1la” – Beli Seribu Cool Fever Untuk Buat ‘B4bi Air’, YouTuber Ini Dikec4m Netizen

B4 Content

Baru-baru ini, tular di media sosial tentang trend membela ‘b4bi air’ di TikTok. Ramai juga yang ikut cuba rendam Cool Fever sehingga kembang untuk dijadikan ‘b4bi air’. Katanya, ‘babi’ air ni comel dan berwarna-warni, jadi ramai kanak-kanak yang tertarik dengan mainan ni.

Paragraf 2

Kali ini, giliran seorang YouTuber Malaysia pula dikec4m hebat oleh netizen terutamanya di Twitter sebab dia sanggup beli 1,000 Cool Fever untuk membuat ‘b4bi air’ sebagai content video YouTube.

 


Rata-rata netizen mengec4m tindakan YouTuber itu yang dikatakan membazir
Cool Fever. Kalau dah beli sampai seribu Cool Fever tu, mesti dah banyak kedai yang dia borong. Kesian pulak dekat orang demam yang memang memerlukan Cool Fever.

Ada juga netizen yang berpendapat YouTuber terbabit tidak sepatutnya membuat video sedemikian sebab rata-rata subscribers adalah kanak-kanak dan remaja yang mudah terpengaruh. Betul jugak tu, takut makin ramai je yang join buat ‘b4bi air’ ni. Cool Fever ni pun bukannya murah.

Ada juga yang menceritakan mereka tak dapat nak beli Cool Fever untuk ahli keluarga yang demam. Mungkin ada kedai yang dah habis stok sebab ramai yang buat mainan ‘b4bi air’ ni.

Lebih baik korang tengok-tengokkan adik atau sepupu korang yang masih kecil tu. Takut ada yang mintak duit nak beli Cool Fever jugak untuk buat mainan ni.  

Sumber: LM

8 thoughts on ““Membazir g1la” – Beli Seribu Cool Fever Untuk Buat ‘B4bi Air’, YouTuber Ini Dikec4m Netizen”

  1. Pingback: bonanza178
  2. What’s up to every body, it’s my first visit of this web site;
    this web site carries amazing and actually excellent material in favor
    of visitors.

  3. I’ve been surfing on-line more than three hours today, yet I never
    found any fascinating article like yours. It’s pretty price enough for me.
    In my opinion, if all site owners and bloggers made good content material as you probably did, the net will be much more helpful than ever before.

  4. Hello! Quick question that’s totally off topic.
    Do you know how to make your site mobile friendly?
    My web site looks weird when browsing from my iphone.

    I’m trying to find a template or plugin that
    might be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share.
    Cheers!

  5. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles?
    I mean, what you say is fundamental and all. But think about if you added some great images or videos to give your
    posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this website could definitely be one of the
    best in its niche. Very good blog!

  6. Hi there! I could have sworn I’ve been to this site before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me.
    Nonetheless, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and
    checking back frequently!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *