Trending

“Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Tunang Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak

B4 Content

Tunang kepada pelawak Shuib, Watie Hanifiah didakwa sudah memiliki seorang anak oleh seorang individu di media sosial.

Menerusi perkongsiannya di Instagram Story, Watie memeluk dua orang kanak-kanak perempuan di sebuah hantaran dan terdapat individu tersebut meninggalkan komen.

Paragraf 2

“Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Kekasih Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak “Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Kekasih Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak “Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Kekasih Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak “Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Kekasih Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak “Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Kekasih Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak “Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Kekasih Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak “Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Kekasih Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak “Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Kekasih Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak “Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Kekasih Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak “Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Kekasih Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak “Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Kekasih Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak

“Kesian mak tak mengaku anak,” komen individu berkenaan.

“Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Kekasih Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak

Kemudian, Watie menjelaskan perkara sebenar dengan mengatakan dua kanak-kanak kecil tersebut merupakan anak kepada rakannya.

“Kesian Mommy Ivanna penat-penat mengandung sembilan bulan, alih-alih TyAnje yang dapat nama. Memang rezeki TyAnje ni banyak dapat anak instant. Alhamdulilah.

“Kesian mak taknak mengaku ada anak..” – Watie Kekasih Shuib Dituduh Sudah Mempunyai Anak

“Dia tak tahu ke TyAnje ni dah nak masuk 35 tahun asyik salam Ramadan je. Tak sampai lagi seruan nak salam gari,” ujarnya.

Bukan itu sahaja, individu itu juga turut menjawab pertanyaan netizen lain dengan mengatakan salah seorang daripada kanak-kanak tersebut adalah anak kepada Watie.