Trending

Tular Video Lelaki yg Tendang dan Lempang Budak Tahfiz Dalam Surau Akhirnya Terima Padah

B4 Content

Satu video tular berkenaan beberapa orang lelaki hadir ke sebuah surau yang dipenuhi pelajar-pelajar sekolah tahfiz telah menjadi sorotan media susulan tindakan mereka yang membuat kacau di lokasi tersebut.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Paragraf 2

Menerusi video yang dikongsikan oleh pengguna Instagram menggunakan nama akaun Fazlin1215, seorang lelaki berseluar pendek dan memakai kasut telah naik ke tangga surau dan memanggil beberapa orang pelajar sekolah tahfiz.

Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip

Tindakan itu dilakukan mungkin untuk mengelakkan dia campur tangan dalam permasalahan antara sekumpulan lelaki dengan beberapa orang pelajarnya.

Selain itu, pelawak terkenal, Achey Bocey turut berkongsi video terbabit dan menulis agar lelaki-lelaki terbabit ‘dikutip’ pihak berkuasa kerana melakukan kekacauan di tempat ibadah.

Dia juga meminta agar permasalahan yang menjadi punca pertelingkahan tersebut dibincang secara baik dan bukan dengan kekerasan seperti ditunjukan dalam video.

Menjengah ke ruangan komen kedua-dua posting tersebut, pelbagai maklum balas telah diterima. Rata-rata mereka menyelar tindakan biadap sekumpulan lelaki itu yang seolah-olah mencemarkan tempat beribadah lagi-lagi dengan pemakaian yang tidak sopan.

Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip

Kejap Lagi Kena Kutip

Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip Kejap Lagi Kena Kutip

Mereka juga berharap supaya lelaki yang berlagak seperti gengster itu segera diambil tindakan berikutan membuat kekacauan di kawasan sekolah tahfiz.

Walau bagaimanapun, , setakat ini belum ada sebarang penjelasan berkenaan punca lelaki-lelaki terbabit mengamuk dan memukul beberapa orang pelajar tahfiz di sana.

Tonton Video : SILA KLIK DI SINI

Sumber: Instagram act1453_775acheykintangkintung

246 thoughts on “Tular Video Lelaki yg Tendang dan Lempang Budak Tahfiz Dalam Surau Akhirnya Terima Padah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *