Trending

Buat Hubungan lntim dgn Prmpuan Lain Ketika lsteri BersaIin, Rupanya Lelaki Kvdung Ini Pernah Lenjan 50 Wanita

B4 Content

Drama siri 7 Hari Mencintaiku musim ketiga sudah lama melabuhkan tirainya, rata-rata peminat berasa sedih apabila watak Pak Samad meninggal dunia.

Paragraf 2

Namun masih ada yang geram dengan Khuzairi kerana wataknya yang sebelum ini menjadi suami penyayang berubah selepas lumpuh.

Kantoi Tidur Dgn Prempuan Kantoi Tidur Dgn Prempuan Kantoi Tidur Dgn Prempuan Kantoi Tidur Dgn Prempuan Kantoi Tidur Dgn Prempuan Kantoi Tidur Dgn Prempuan Kantoi Tidur Dgn Prempuan Kantoi Tidur Dgn Prempuan Kantoi Tidur Dgn Prempuan Kantoi Tidur Dgn Prempuan

“Hirotada didakwa berlaku curang buat kali pertama tidak lama selepas anak sulungnya dilahirkan.

Hirotada dipercayai telah menjalinkan hubungan sulit dengan sekitar 50 orang wanita yakni terdiri daripada setiausahanya, rakan sekerja dan juga kakitangan perubatan yang merawatnya.”

Walau bagaimanapun, akhirnya lelaki terbabit membuat permohonan maaf kepada umum dan mengaku bahawa pernah menjalinkan hubungan sulit sejak anak sulungnya dilahirkan.

Namun dia tetap menyalahkan perkahwinannya sebagai punca kecurangan yang berlaku.

Rasa dikhianati dan tidak boleh memaafkan perbuatan Hirotada,  isterinya membuat keputusan untuk menuntut penceraian serta hak penjagaan ketiga-tiga anak mereka pada tahun 2016.

Tidak lama sesudah penceraian itu, Hirotada dilaporkan telah menemui cinta baru.

Sumber : Jack Lester, Dailymail

4 thoughts on “Buat Hubungan lntim dgn Prmpuan Lain Ketika lsteri BersaIin, Rupanya Lelaki Kvdung Ini Pernah Lenjan 50 Wanita”

  1. Pingback: recruitment
  2. Pingback: 방콕 스타킹

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *