Trending

Ini ReaIiti ‘Rumah Merah’ Di KL, Terkejut Lihat Indentiti Salah Sorang PeIanggan “Berbau Pun Sanggup..”

B4 Content

Aktiviti peIacvran bukanlah sesuatu yang baru di negara kita. Selagi ada permintaan, selagi itu kegiatan tidak bermoral itu terus berjalan.

Paragraf 2

Malah, negara kita turut menjadi pilihan wanita warga asing untuk menjalankan aktiviti peIacvran berikutan bayaran yang lumayan.

Bagaimanapun, pihak Imigresen menceritakan bahawa operasi di rumah peIacvran oleh pihak berkuasa tidak semudah seperti disangka.

Ketika menjalankan operasi di Jalan Silang, penjaga premis bertindak mengunci pintu dan tidak memberi kerjasama.

Cubaan untuk membuka dan mengumpil pintu oleh Imigresen juga tidak berjaya hingga perlu memecahkan dinding untuk masuk.

Menerusi foto dikongsikan, sekaligus membuka mata masyarakat tentang realiti kewujudan peIacvran dalam negara ini.

Ruang ‘Rumah Merah’ terdiri daripada bilik-bilik meIayan pelanggan dan laluan rahsia dimana ianya diubahsuai secara haram.

Lebih mengejutkan suasana didalamnya suram dan hanya diterangi lampu berwarna merah.

Ruang yang tersedia sempit bahkan berbau dan kotor. Tidak terbayang bagaimana mereka melakukan aktiviti terkutuk di tempat kotor itu.

Dapat dilihat bilik-bilik tersebut sangat sempit bersama tandas yang dibina secara terbuka serta tiada pengudaraan yang baik.

Salah seorang pekerja membuat pengakuan, setiap pekerja wanita menerima 10 hingga 12 orang pelanggan sehari dan lebih pada hujung minggu.

Setiap pekerja dikenakan yuran RM25 sehari untuk bilik, k0ndom dan peIincir. Ia perlu dijelaskan pekerja kepada penjaga premis selepas tamat waktu bekerja.

Perkongsian oleh Jabatan Imigresen Malaysia itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang terkejut dengan melihat keadaan ‘Rumah Merah’ itu.

Malah, ada yang mengatakan demi nafsv ada yang tidak kisah untuk melakukan perkara terkutuk di tempat yang kotor seperti itu.

SUMBER: MSN via Ohbulan

6 thoughts on “Ini ReaIiti ‘Rumah Merah’ Di KL, Terkejut Lihat Indentiti Salah Sorang PeIanggan “Berbau Pun Sanggup..””

  1. Pingback: Firearms For Sale
  2. Pingback: read

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *