Trending

‘Ia berkaitan isu peribadi Shuk’ – Wanita Ini Tampil Buat Pendedahan. Jawatan Dia Bukan Biasa2

B4 Content

Kuala Lumpur: Pengurus Besar Kumpulan, Audiens & Pemasaran, Ripple, Anida Mohd Tahrim memaklumkan pelawak dan penyampai radio Hot FM, Shuk Sahar berhadapan penggantungan sementara perkhidmatannya di stesen itu kerana masalah peribadi.

Terdahulu, hari ini pihak pengurusan Hot FM mengeluarkan kenyataan mengesahkan penggantungan sementara perkhidmatan Shuk yang mengendalikan segmen Geng Pagi Hot berkuat kuasa serta merta.

Paragraf 2

Anida dihubungi berkata Shuk sudah dimaklumkan mengenai penggantungan sementara perkhidmatannya itu yang berkuat kuasa serta merta, sejak semalam.

“Sehingga bila tempoh penggantumgan perkhidmatan sementara Shuk itu tidak dapat dipastikan kerana buat masa ini siasatan dalaman masih dibuat oleh pihak pengurusan berkaitan isu tular membabitkannya.

“Apa yang boleh dikata, ia berkaitan isu peribadi Shuk. Bagaimanapun, untuk perkembangan terkini berhubung penggantungan perkhidmatan sementara itu akan dimaklumkan sebaik siasatan dalaman selesai,” katanya kepada Harian Metro.

 

KENYATAAN Media dari pihak pengurusan Hot FM.

Sementara itu, Shuk atau nama sebenarnya Mohammad Shukri Mohamed Sahar yang cuba dihubungi Harian Metro tidak menjawab panggilan, manakala kiriman mesej menerusi WhatsApp dan Telegram juga tidak dibalas.

Menerusi Instagram Shuk, kali terakhir dia kemaskini hantaran sekitar empat hari lalu mengenai rakaman video yang dibuat di rumah baharu, namun yang kedengaran suara wanita menangis.

Menurut Shuk dalam kapsyen di tulis, kediaman itu baharu didudukinya bersama isteri, Rossalennah Natassiah Asshaferah dan keluarga, malah mereka belum berkesempatan membuat kenduri doa selamat.

Menerusi ruangan komen ditulis, rata-rata ia menjadi medium ‘serangan’ segelintir warganet kepada Syuk berikutan isu tular membabitkan kisah pergolakan rumah tangganya yang berlaku ketika ini.

Terdahulu, tular di media sosial mengenai kemelut rumah tangga Shuk apabila isterinya, Rossalennah yang membuat pendedahan berani mengenai kecurangan dilakukan pelawak itu.

Menerusi beberapa perkongsian hantaran yang dimuat naik Rossalennah menerusi Instagram, mendedahkan Shuk masih lagi curang bersama wanita lain di belakangnya.

Rossalennah juga mendakwa suaminya itu masih lagi menjalin hubungan dengan wanita sama yang pernah dikaitkan dengan Shuk sebelum ini.

Fara Salleh muncul buat pengakuan, hubungan cinta dengan Shuk dah berakhir

Takut dengan pelbagai ugu-tan daripada individu tidak dikenali, wanita yang didakwa menjalinkan hubungan sulit dengan penyampai radio, Shuk Sahar iaitu Fara Salleh tampil membuat laporan polis.

 

Menurut wanita berusia 28 tahun itu, dia kesal apabila isteri Shuk, Rossalennah Natassyiah Asshaferah menyebarkan maklumat peribadi seperti nombor telefon dan alamat rumahnya kepada umum tanpa kebenarannya.

Berikutan peristiswa tersebut, kini dia dihubungi individu yang tidak dikenali menerusi WhatsApp dan panggilan sehingga terpaksa membuat laporan polis kerana bimbang atas keselamatannya.

“Saya terima bermacam-macam ugutan menerusi WhatsApp, call termasuk ada yang nak ug-ut nak bu-nuh… sebab tu saya terpaksa buat laporan polis.

“Ia berlaku selepas video saya dimuat naik di media sosial,” katanya kepada pihak mStar Online pada Ahad malam.

Menerusi temubual tersebut, Fara ditemui selepas membuat laporan di Balai Polis Mutiara Damansara di Petaling Jaya lantaran ‘diserang’ isteri Shuk dalam kejadian awal pagi Sabtu di rumahnya.

Menurut Fara, Rossalennah hadir ke kediaman dan mendakwa dirinya menyembunyikan Shuk di dalam rumah. Namun begitu, dia enggan membenarkan Rossalennah masuk ke rumahnya atas faktor keselamatan.

Bagaimanapun, isteri Shuk masih berkeras ingin masuk ke rumahnya walaupun setelah Fara mengemukakan cadangan untuk mengubungi JAIS, pihak polis serta mengajak melakukan panggilan video bertujuan untuk ‘home tour’ bagi membuktikan Shuk tiada bersamanya.

“Cuma saya kecewa bila tiada rasa tanggungjawab dengan menularkan nombor telefon, menularkan dengan keadaan kita pun macam aib kot masa kat dalam rumah. Benda tu sangat meng4ibkan saya,” tegas Fara.

Sementara itu, apabila ditanya berkenaan hubungannya dengan Shuk, wanita tersebut menjawab dengan ringkas dan mengakui segalanya sudah berakhir.

“You guys boleh cakap apa pun, judge, sebab takde dengan saya, tak hidup dengan saya. Saya cuma baca dan diam je,” luahnya mengakhiri temubual.

Sumber : http://trendingsangat.pw/ia-berkaitan-isu-peribadi-shuk-pengurus-besar-anida-tampil-buat-pendedahan/

43 thoughts on “‘Ia berkaitan isu peribadi Shuk’ – Wanita Ini Tampil Buat Pendedahan. Jawatan Dia Bukan Biasa2”

  1. 990131 268312 Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to uncover somebody with some original thoughts on this topic. realy thank you for starting this up. this web site is something that is necessary on the web, someone with just a little originality. beneficial job for bringing something new to the internet! 69641

  2. Hello colleagues, how is all, and what you would like to say on the topic of this
    paragraph, in my view its actually remarkable designed for me.

  3. I know this website gives quality dependent posts and other data, is there any other
    web site which provides such things in quality?

  4. Excellent post. Keep writing such kind of info on your blog.
    Im really impressed by your blog.
    Hello there, You’ve done a fantastic job. I’ll definitely digg it and in my opinion recommend to my friends.
    I’m confident they will be benefited from this web site.

  5. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed!

    Extremely useful info specifically the last part 🙂 I
    care for such information much. I was seeking this certain info for a very long time.
    Thank you and good luck.

  6. Spot on with this write-up, I honestly believe that this site needs
    much more attention. I’ll probably be back again to read through more, thanks for the info!

  7. Unquestionably consider that which you said. Your
    favorite justification seemed to be on the web the easiest factor
    to keep in mind of. I say to you, I certainly get annoyed at the same
    time as other people consider issues that they just don’t realize about.
    You managed to hit the nail upon the highest as well as defined out the entire thing with no need side-effects ,
    folks could take a signal. Will probably be again to get more.

    Thanks

  8. Ahaa, its pleasant conversation concerning this paragraph at this place at this weblog, I have read all that, so now me also commenting here.

  9. Heya i am for the first time here. I found this board and I
    find It truly helpful & it helped me out much.

    I am hoping to give one thing again and aid others such as
    you aided me.

  10. Oh my goodness! Incredible article dude! Many thanks,
    However I am experiencing troubles with your RSS. I don’t understand why I can’t
    join it. Is there anyone else having identical RSS issues?
    Anyone who knows the answer will you kindly respond?
    Thanx!!

  11. Outstanding post however , I was wanting to know if you could write a litte more
    on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a little
    bit more. Appreciate it!

  12. Nice weblog here! Additionally your web site rather a lot up fast!

    What host are you the usage of? Can I am getting your associate hyperlink in your host?
    I desire my site loaded up as quickly as yours lol

  13. Ahaa, its good dialogue regarding this piece of
    writing at this place at this weblog, I have read all that, so at this time me also commenting at this place.

  14. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never
    understand. It seems too complex and extremely broad for me.
    I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

  15. My brother suggested I may like this web site. He used to be totally right.
    This publish actually made my day. You cann’t believe
    simply how so much time I had spent for this info!
    Thanks!

  16. Good day! I could have sworn I’ve been to this site
    before but after reading through some of the post I realized it’s new
    to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

  17. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
    I will make sure to bookmark it and come back to read more of your
    useful info. Thanks for the post. I’ll certainly return.

  18. I have read so many articles or reviews about the blogger lovers except this article is in fact a fastidious paragraph, keep
    it up.

  19. I do trust all the concepts you have offered
    in your post. They are very convincing and will certainly work.
    Nonetheless, the posts are too quick for novices.

    May just you please prolong them a little from next time?
    Thank you for the post.

  20. Greetings! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask.
    Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
    My blog covers a lot of the same subjects as yours
    and I think we could greatly benefit from each other.
    If you’re interested feel free to send me an e-mail.
    I look forward to hearing from you! Excellent blog by
    the way!

  21. I have been exploring for a bit for any high-quality articles or blog
    posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I eventually
    stumbled upon this web site. Reading this info So
    i am happy to exhibit that I’ve an incredibly good uncanny
    feeling I found out just what I needed. I so much without a doubt will make certain to do not fail to remember
    this web site and give it a glance regularly.

  22. I do not know if it’s just me or if perhaps everyone else experiencing issues with your site.
    It appears as though some of the text in your posts are running off the screen. Can somebody else
    please comment and let me know if this is happening to them
    too? This could be a issue with my web browser because I’ve
    had this happen before. Appreciate it

  23. After looking over a number of the blog posts on your web site, I truly like your technique of blogging.

    I book marked it to my bookmark webpage list and will be
    checking back in the near future. Please visit my website as well and let me know
    how you feel.

  24. I like the valuable information you provide in your articles.
    I will bookmark your weblog and check again here frequently.
    I’m quite sure I’ll learn a lot of new stuff right here!

    Best of luck for the next!

  25. Wow, awesome blog format! How lengthy have you been blogging
    for? you made blogging look easy. The entire look of your web site is great,
    let alone the content material!

  26. An intriguing discussion is worth comment. I do think that you
    should publish more on this subject matter, it may not be a taboo subject but generally
    people don’t talk about such topics. To the next! Cheers!!

  27. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
    I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are
    not already 😉 Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *