Trending

10 Bulan Tiada Khabar, Iman Aqmar Ditemui Dlm Kereta yg Telah Berkarat Di Dasar Sungai

B4 Content

Selepas sembilan bulan hilang tanpa jejak, mayat dipercayai jasad Muhammad Iman Aqmar Dzulkarnain ditemukan di dalam kereta yang terjunam ke sebuah sungai di Jalan Nenasi-Pekan, Pekan hari ini.

RAKAMAN ADA DI BAWAH SEKALI

Paragraf 2

Menurut laporan Kosmo! Online, ibu mangsa Azmawati Ab. Kadir berkata, penemuan kereta jenis Nissan Grand Livina itu disedari oleh orang awam sebelum melaporkan kepada pihak berkuasa.

Hilang sejak 10 bulanHilang sejak 10 bulanHilang sejak 10 bulanHilang sejak 10 bulanHilang sejak 10 bulanHilang sejak 10 bulanHilang sejak 10 bulan

Hilang sejak 10 bulan

Kredit; foto tular

“Saya terima panggilan berhubung kejadian ini pada pagi tadi, sekarang (petang tadi) pasukan penyelamat sedang menarik kereta dan mayat anak saya masih di dalam kenderaan itu.
“Memang saya sahkan, itu anak saya dan nombor kereta sudah nampak dan itu memang kereta anak saya,” katanya menerusi laporan tersebut.

Hilang sejak 10 bulan

Kredit; foto tular

Hilang sejak 10 bulan

Kredit; foto tular

Wanita berusia 54 tahun itu berkata, dia menerima segala ketentuan Ilahi selain lega akhirnya jasad Iman Aqmar yang merupakan anak sulung daripada dua adik-beradik ditemukan setelah lama menanti penuh sabar.

Hilang sejak 10 bulan

Kredit; foto tular

Menerusi beberapa posting tular di media sosial, mayat arwah ditemukan masih berpakaian kerja ‘offshore’ di tempat memandu kereta berkenaan.

Hilang sejak 10 bulan

Kredit; foto tular

Sebelum ini, media melaporkan lelaki berusia 24 tahun (sewaktu kejadian) itu dilaporkan hilang sejak 29 Oktober lalu ketika dalam perjalanan pulang ke tempat kerja di Kemaman, Terengganu.

Hilang sejak 10 bulan

Kredit; foto tular

Sumber: Kosmo! Online (Mohd Sharkawi Londing) , Facebook search

2 thoughts on “10 Bulan Tiada Khabar, Iman Aqmar Ditemui Dlm Kereta yg Telah Berkarat Di Dasar Sungai”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *