Trending

Farid Kamil Minta Diana Danielle Bertaubat Sebelum Kena Lknat

B4 Content

Pelakon Farid Kamil berharap isterinya yang juga pelakon Diana Danielle bertaubat atas segala perbuatan dilakukan sebelum terlambat.

Memetik mStar Online, Farid berkata perbuatan isterinya itu boleh mendatangkan laknat pada dirinya serta dia tetap akan memaafkan Diana.

Paragraf 2

BACA: Farid Kamil Tawar RM319,700 Termasuk Vellfire Pujuk Diana Danielle

“Apa yang saya boleh kata, bertaubatlah sebelum terlambat…bila saya tahu apa akibat di sebalik apa yang dia lakukan itu mungkin akan ditimpa laknat yang saya sendiri tidak boleh ampunkan.

“Sebagai manusia, saya maafkan Diana. Apa sahaja kesalahannya, saya maafkan sebab dia adalah isteri dan ibu kepada dua anak saya.

“Saya mahu selamatkan rumah tangga kami. Saya hanya manusia biasa yang bertindak sebagai suami yang cuma menuntut hukum hakam ditetapkan,” katanya.

Difahamkan, hari ini Farid menjalani prosiding sulh di Mahkamah Tinggi Syariah, di sini, antara jam 11.45 pagi sehingga 1 petang tadi.

Bagaimanapun, pasangan itu akan menghadiri sulh kedua pada 25 Mei depan berikutan Diana tidak dapat hadir pada prosiding hari ini.

Dalam pada itu, Farid turut mengemukakan tawaran perdamaian terhadap Diana antaranya kereta Vellfire, barang kemas dan bayaran pendahuluan nafkah bernilai RM319,700.

[redirect url=’https://shope.ee/9zRMdL1f84′ sec=’3′]