Trending

Dua Beradik Perempuan Ditemui Maati Terbaring Dlm Keadaan BeruIat di Rumah Flat

B4 Content

Dua beradik perempuan yang berasal dari Arab Saudi ditemukan terbaring mati di flat di sini dan mereka dipercayai sudah meninggal dunia selama sebulan.

Metro UK melaporkan polis masih tidak dapat menentukan punca dua beradik perempuan itu meninggal dunia.

Paragraf 2

Mayat Asra Abdullah Alsehli, 24, dan Amaal Abdullah Alsehli, 23, ditemukan di flat di kawasan Canterbury di sini, pada 7 Jun lalu.

Mereka dikatakan sangat jarang dilihat di bangunan pangsapuri mereka.

Tiada siapa yang pada mulanya menyedari apa-apa yang tidak kena di bangunan pangsapuri itu sehinggalah selepas mereka ditemukan meninggal dunia.

“Saya terkejut apabila melihat gambar mereka, saya tidak tahu bagaimana ini boleh berlaku. Mereka gadis yang sangat comel dan peramah, kami tidak pernah menghadapi sebarang masalah dengan mereka,” kata mereka.

“Mereka tidak akan bercakap terlalu banyak, dan akan berjaga malam, tetapi mereka tidak pernah membuat sebarang bunyi yang kuat; tiada apa yang pelik berlaku.

“Kebanyakannya mereka akan menyendiri, tidak mempunyai kawan, hampir tidak ada sesiapa yang melawat, dan hanya akan pergi ke sana sini,” tambah mereka.

Guardian Australia difahamkan bahawa kakak, Asra, mempunyai teman lelaki ketika mereka tinggal di Fairfield, dengan tuan rumah mengatakan dia “Iraqi” dan mempunyai janggut.

Asra juga telah memohon perintah keganasan yang ditahan pada Januari 2019 terhadap seorang lelaki, walaupun permohonan itu telah ditarik balik.

Tuan rumah berkata ibu saudara perempuan itu pernah melawat sebelum ini dan dia tidak menyukai Australia, pergi selepas tinggal sebentar.

Mereka tidak pernah mendengar adik beradik berbincang tentang ayah mereka.

Wanita-wanita itu telah menghadiri Tafe di Fairfield, dengan tuan rumah berkata mereka “hanya akan pergi ke Tafe, membeli-belah atau bekerja”.

Kedua-dua adik perempuan bekerja dalam kawalan lalu lintas untuk sebuah syarikat pembinaan.

“Mereka datang ke Australia untuk belajar,” kata tuan tanah.

Kes itu masih dalam siasatan pihak berkuasa

36 thoughts on “Dua Beradik Perempuan Ditemui Maati Terbaring Dlm Keadaan BeruIat di Rumah Flat”

  1. Pingback: 3stronghold
  2. يتجلى تفاني المصنع في الجودة في الأداء المتفوق لأنابيب HDPE ، والمعروفة بقوتها ومتانتها الاستثنائية.

  3. تم تصميم تركيبات المصنع من البولي فينيل كلوريد (uPVC) مع الاهتمام الدقيق بالتفاصيل ، مما يضمن اتصالات آمنة ومحكمة تقلل من مخاطر التسرب أو الأعطال. إيليت بايب Elite Pipe

  4. Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *