Trending

Gagal Cubaan MerogoI, Pak Guard Didakwa Bvnuh dan Membakar Seorang Wanita di Bengkel Sekolah

B4 Content

dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah

Pengawal keselamatan yang didakwa membvnuh seorang wanita di sebuah sekolah menengah di Bandar Tun Razak, Cheras dalam kejadian 12 Mac lalu dihadapkan ke Mahkamah Majistret, Kuala Lumpur hari ini.

Paragraf 2

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Menerusi laporan BH Online, tertuduh Muhamad Yusri Latiff didakwa menyebabkan kematian Fong Hsu Kei di sebuah bilik bengkel di dalam sekolah tersebut.

dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah

Tertuduh yang berusia 35 tahun itu berdepan Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membvnuh yang memperuntukkan hukuman gantvng mandatori, sekiranya disabitkan kesalahan.

Namun begitu, tiada pengakuan direkodkan daripada tertuduh yang memakai baju T berkolar warna kuning itu selepas pertuduhan dibaca di hadapan Majistret Wong Chai Sia.

Selain itu, Majistret tidak membenarkan tertuduh diikat jamin selain menetapkan 25 Mei ini sebagai tarikh sebutan semula kes.

Sebelum ini, media melaporkan seorang wanita yang bekerja sebagai penyelia kedai buku ditemukan rentung disyaki dibvnuh dan dibakar di dalam bilik bengkel sehingga mengundang rasa simpati netizen.

Difahamkan, tertuduh yang mempunyai empat rekod jenayah lampau dipercayai cuba merogoI mangsa berusia 25 tahun itu sebelum membakar mayatnya tanpa perikemanusiaan.

dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah

dituduh bvnvh wanita di bengkel sekolahdituduh bvnvh wanita di bengkel sekolahdituduh bvnvh wanita di bengkel sekolahdituduh bvnvh wanita di bengkel sekolahdituduh bvnvh wanita di bengkel sekolahdituduh bvnvh wanita di bengkel sekolah

Tonton Video:

 

Sumber: BH Online (Muhammad Yusri Muzamir)

4 thoughts on “Gagal Cubaan MerogoI, Pak Guard Didakwa Bvnuh dan Membakar Seorang Wanita di Bengkel Sekolah”

  1. Pingback: bonanza178

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *