Trending

“Kat IG dia tulis..” Bekas Isteri Bongkar PU Abu Ganggu Sampai Ke Hotel dan Lakukan Perkara Ini

B4 Content

Bekas isteri PU Abu, Hana Azraa mendedahkan dia dan keluarga masih diganggu oleh bekas suaminya, pencetus ummah (PU) Abu.

Menerusi IG story Hana, dia memaklumkan sudah hilang kesabaran apabila bekas suaminya itu telah menganggu ahli keluarganya dengan menghantar mesej kepada kakaknya.

Paragraf 2

Jelasnya, dia meluahkan rasa pelik mengapa PU Abu masih mencari ‘pasal’ meskipun sudah bahagia bersama isterinya dan dia menegaskan tidak teragak-agak untuk mendedahkan sisi buruk dan rahsianya kepada umum jika dia terus melakukan gangguan.

“Dia tangkap layar bos gambar saya dengan….Kemudian hantar dekat mak saya. Dalam Instagram dia bukan main julang bidadari syurga dia. Rapi kehidupan sebenar masih lagi kacau saya dan keluarga.

“Cukup-cukup lah ganggu mak saya. Rasanay macam dah bahagia sangat kan? Kenapa perlu kacau mak saya! Berhenti lah sebelum saya buka semua cerita sebenar, sabar saya ada hadnya.

“Kesian isteri awak,. Awak dah gunakan dia dekat media sosial. Tapi hakikat sebenar awak kacau habis keluarga saya. Talak tiga dah Abu Sufyan, sudah la. angkah ke hadapan!” ujarnya.

Bukan itu sahaja, rupanya Hana sudah lama merahsiakan perkara tersebut kepada umum dan dia terpaksa mendedahkan kepada umum kerana tindakan PU Abu sudah melampaui batas.

Katanya, bekas suaminya itu telah mempergunakan adiknya dan berani hadir ke hotel yang didiami Hana pada ketika ini.

Sumber: Instagram @hanaaazraa