Trending

“Dah la masam muka, senyum pun xnak..” Fizo Omar Akhirnya Akui Kemelut yg Melanda Rumahtangganya

B4 Content

Pelakon popular, Fizo Omar mengakui ada kalanya bermasam muka bersama isterinya kerana kesibukan kerja.

Paragraf 2

Malah, dia juga berkata setiap pasangan mempunyai peranan masing-masing dalam kehidupan rumah tangga.

“Thank you very much sayang @ffezyranesry for ur understanding n support.

“So moral of the story, masing-masing ada peranan masing-masing dan buat lah kerja masing-masing but always must be together susah senang, jangan sesekali memandang rendah benda yang kita nampak mudah mata tanpa sendiri kita cuba buat.

“Nota kaki: kejayaan datang bersama pengorbanan, nak berjaya lebih, pengorbanan pun kena lebih.

Ramai yang nak tahu result bila berjaya, tapi tak ramai yang sanggup tengok proses sebelum berjaya,” kongsi Fizo.

Sekadar info, Fizo dan Fazeera telah melangsungkan perkahwinan pada 21 Oktober 2021 dalam satu majlis tertutup yang diadakan di Janda Baik, Pahang dan kini dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Wan Khaleeda.

Fizo sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga dengan usahawan, Mawar Karim namun bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat pada 10 Julai 2019.

Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang anak perempuan, Wan Maryam yang kini berusia lima tahun.