Hiburan

Bekas Pemain Bola Selangor Cer4ikan Isteri Ketika H4mil, Nafi Status Anak Walaupun Dah Buat Ujian DNA

Konflik rumah tangga antara bekas pemain bola sepak Selangor dan Indonesia, Bambang Pamungkas dengan isterinya, Amalia Fujiawati menjadi perbualan hangat netizen apabila bekas atlet berkenaan berasa ragu mengenai status anak kandungnya.

Cer4ikan isteri masa h4mil anak kedua

Bekas Pemain Bola Selangor Cer4ikan Isteri Ketika H4mil, Nafi Status Anak Walaupun Dah Buat Ujian DNA

 

Lapor Pop Grid, pasangan tersebut dikhabarkan telah mendirikan rumah tangga pada 2018 sebelum hubungan mereka mula ret4k. Walau bagaimanapun, Bambang dan Amalia membuat keputusan untuk berpisah secara baik ketika bekas isterinya itu h4mil anak kedua.

Perpisahan mereka membuatkan bekas isterinya berasa ger4m kerana Bambang mungkir janji dan tidak bertanggungjawab terhadap anaknya. Selain itu, dia juga pernah berjanji untuk memberi nafkah bulanan, berjumpa sebulan sekali dan membuat panggilan video dua kali seminggu kepada anaknya

Namun, wujudnya dakw4an yang mengatakan anak keduanya itu bukanlah dar4h daging bekas pemain bola sepak berkenaan membuatkan Amalia nekad untuk melakukan ujian DNA untuk membuktikan bahawa anak itu adalah anak kandung mereka berdua.

Nafi status anak kandung sendiri

Bekas Pemain Bola Selangor Cer4ikan Isteri Ketika H4mil, Nafi Status Anak Walaupun Dah Buat Ujian DNA

 

Hasil ujian DNA mendapati bahawa anak tersebut merupakan anak kepada Bambang, namun bekas atlet terbabit terus menafikan status anak kandungnya itu.

Saya harap Bambang menamatkan drama ini. Hati Bambang sebenarnya tahu yang anak-anak itu adalah anak kandungnya.

Dalam pada itu, pihak mahk4mah memutuskan bahawa status anak mereka gagal dibuktikan kerana mereka telah berkahwin secara rahsia tanpa wali dan dikurniakan dua orang cahaya mata hasil daripada perkahwinan tersebut.

Anak tersebut tak terbukti anak dari kedua belah pihak. Maka tuntutan hak asasi anak dan mata pencarian anak ditolak oleh panel hakim.

 

Sumber : Suara.comPop Grid

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv

Sumber : Oh Bulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *