Trending

Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..”

B4 Content

Baru-baru ini hangat diperkatakan video memaparkan usahawan sensasi, Liana Rosli atau Kak KM memuat naik video menyusukan anaknya di sebuah restoran.

Paragraf 2

“Bukan kita tak tegur, dah banyak kali buat teguran tapi dia suka dengan gaya hidup macam itu.

Maka biarlah, tanggungjawab kita dah selesai dan kita dah sampaikan,” ujarnya.

Dalam satu temu bual bersama Gempak, Kak KM berkata perkara itu tidak sepatutnya menjadi perdebatan kerana ianya situasi biasa bagi ibu yang ingin menyusukan anaknya.

“Bagi saya nak beri anak susu benda itu memang sangat normal, mungkin sebab Kak KM yang menyusukan sebab itulah jadi viral.

“Masa nak buat video itu memang Kak KM ambil tempat di sudut dan bahagian depan memang tak ada orang.

Benda itu memang tak ada isulah, takkan kita nak masuk bilik air pulak.

Sebenarnya kita pakai je nursing cover, selepas itu bila kita nak buat video kita cabut,” katanya.

Dalam pada itu, Kak KM turut berpesan kepada netizen supaya tidak perlu menjaga tepi kain orang lain dan apa yang berlaku itu antara dirinya dengan Tuhan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SWEETDARA KAKKM (@sweetdara_kakkm)

“Bagi saya suka hati akulah, kau adik beradik aku ke nak sound-sound aku? Kau tengok buat apa. Itu jawapannya.

“Itu antara saya dengan Tuhan lah, yang korang tu jaga bahagian korang. Jangan ambil kerja Tuhan nak jatuhkan bala dekat orang. Takut kau yang dapat bala,” katanya.

Menjawab tentang video menari di hadapan sekumpulan lelaki dipercayai kawan-kawan suaminya pula, Kak KM berkata kesemua lelaki itu adalah dalam kalangan ahli keluarga.

“Mereka semua itu adalah adik-beradik saya dan juga suami. Kami memang sporting kalau mahu buat video cabaran seperti yang popular di media sosial.

Kami memang terbuka dan tidak fikir perkara yang tidak senonoh,” katanya.

Dalam pada itu, Kak KM berkata dia tidak kisah rorang mengata dirinya namun meminta supaya netizen tidak bercakap buruk tentang ibu dan ahli keluarganya.

“Kalay saya baca setiap komen di media sosial, rasanya dah masuk ICU sebab sakit hati dengan semua kecaman.

Sebagai seorang usahawan, ini adalah cara saya menggunakan platform media sosial sebagai medium pemasaran.

“Biarlah apa orang nak kata tentang diri saya, tetapi jangan sentuh ibu dan adik beradik saya. Itu memang boleh buat saya marah,” katanya.

RK

17 thoughts on “Berang Ditegur PU Amin, Kak KM Jelaskan Ada je Cover “Kau adik beradik aku ke nk sound..””

  1. Pingback: kas miner
  2. Pingback: sci-diyala
  3. Everything is very open with a precise description of the issues.
    It was really informative. Your site is very helpful.

    Many thanks for sharing!

  4. Useful info. Fortunate me I discovered your website by chance, and I’m shocked why this coincidence did not took place earlier!

    I bookmarked it.

  5. Hi there! This post couldn’t be written any
    better! Reading through this post reminds me of my good old
    room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to
    him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

  6. Hello there! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask.

    Would you be interested in exchanging links or maybe
    guest authoring a blog post or vice-versa?
    My website discusses a lot of the same topics as yours and I think
    we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to
    send me an email. I look forward to hearing from you!
    Great blog by the way!

  7. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely
    useful and it has aided me out loads. I am hoping
    to give a contribution & assist other customers like its aided me.
    Good job.

  8. Wow that was odd. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t
    show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted
    to say excellent blog!

  9. Hey, I think your blog might be having browser
    compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks
    fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.

    I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, wonderful blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *