Trending

Sangkakan Berkali² Buat Pembedahan PIastik Makin Anggun, Sekali Netizen Bagi Peringatan Maut

B4 Content

Penyanyi dan pempengaruh Indonesia, Lucinta Luna menjadi sorotan netizen.

Ini apabila dia tampil dengan perkembangan terbaharunya selepas menjalani pembedahan di bahagian muka dan juga halkum, beberapa bulan lepas.

Paragraf 2

Menerusi video yang dimuat naik oleh Lucinta di laman TikToknya, dia kelihatan berbangga dengan hasil pembedahan yang dilakukan di sebuah hospital di Busan, Korea Selatan.

Dan ternyata wajahnya mengalami beberapa perubahan berbanding sebelum ini.

angga hasil pembdahan

angga hasil pembdahan

Katanya, buat masa kini pembedahan di bahagian hidungnya masih belum pulih sepenuhnya dan menyifatkan wajahnya seperti penyanyi jelita dari Korea Selatan terkenal, Jang Won-Young.

Bagaimanapun, tindakan berani yang dilakukan oleh ‘wanita jadian’ itu telah mengundang kecaman netizen dimana dia seakan tidak takut dengan azab serta balasan Allah yang tidak pernah serik dalam mengubah ciptaan asal.

angga hasil pembdahanangga hasil pembdahanangga hasil pembdahanangga hasil pembdahanangga hasil pembdahanangga hasil pembdahanangga hasil pembdahanangga hasil pembdahanangga hasil pembdahanangga hasil pembdahanangga hasil pembdahan

Sehingga kini, video tersebut meraih lebih 25 juta tontonan dan mendapat lebih 1 juta tanda suka daripada netizen sejak semalam dimuat naik di aplikasi itu.

angga hasil pembdahan

angga hasil pembdahan

angga hasil pembdahan

Pun begitu, ada juga segelintir netizen terutama peminatnya yang menyokong tindakan yang dilakukan oleh Lucinta atau nama sebenarnya Muhammad Fatah serta memuji kecantikan yang dimiliki olehnya daripada hasil pembedahan.

angga hasil pembdahanangga hasil pembdahanangga hasil pembdahanangga hasil pembdahanangga hasil pembdahanangga hasil pembdahan

Sumber: TikTok @lucintaluna12

3 thoughts on “Sangkakan Berkali² Buat Pembedahan PIastik Makin Anggun, Sekali Netizen Bagi Peringatan Maut”

  1. Pingback: qiuqiu99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *