Trending

“Bukan kami yg tuIarkan” Psgn Suami lsteri Tampil Menjelaskan Keadaan Sebenar, Namun Netizen Perasan Sesuatu

B4 Content

Sungai Buloh – Baru-baru ini tular satu video di media sosial memaparkan seorang wanita dipercayai sedang memarahi dan mendakwa seorang pemandu lori berada dalam keadaan mabvk.

Paragraf 2

Ini kerana telah melanggar beberapa kenderaan yang diparkir di bahu jalan.

akhirnya suami isteri yang viralkan

Menurutnya, video tular mendakwa pemandu lori mabvk dan melanggr tiga kenderaan lain tidak benar, sebaliknya lelaki itu mengalami serangan jantung.

“Siasatan awal mendapati kemalangn itu berlaku berdekatan sebuah kilang di Jalan BRP 8/2, Sungai Buloh, semalam.

“Lelaki itu dipercayai sakit dada sehingga menyebabkan lori dipandu hilang kawalan lalu mermpuh kenderaan lain di bahu jalan.

“Pada 12.09 tengah hari sama, lelaki itu meninggal dunia di Hospital Sungai Buloh (HSB) akibat mocardial infarction serangan jantung,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Beliau berkata, kes disiasat mengikut Seksyen 41 1 Akta Pengangkutan Jalan APJ 1987.

akhirnya suami isteri yang viralkan

Suami Isteri Tampil Beritahu Cerita Sebenar

Kes berkaitan pemandu mab0k dan di bawah pengaruh  barang terIarang kerap kali berIaku.

Lebih-lebih lagi melihatkan pemandu kenderaan berat yang sering dipandang negatif oleh beberapa pihak disebabkan lsu-lsu sebelum ini.

Namun, sebagai masyarakat yang bijak, tidak seharusnya kita memukul rata tanggapan negatif.

Contohnya dengan mengaitkan pemandu kenderaan berat dengan barang terlarang jika terjadinya kemalangan kerana boleh jadi pemandu dan kenderaan mengaIami masalah lain.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, ramai warganet telah meninggalkan pelbagai k0men berhubung video yang tuIar itu.

 

Patutnya tanya dulu keadaan pakcik tu

Mereka juga berasa ralat dengan tindakan wanita yang merakam kerana menud0h pemandu treler berkenaan dalam keadaan ‘lal0k’ sedangkan mungkin dia sedang naz4k setelah mengalami ser4ngan jant0ng.

Dikesempatan itu, warganet telah mengucapkan salam takziah kepada keluarga pemandu treler yang dikenali sebagai Pakcik Shukri dan mendoakan agar r0hnya ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.

 

Walau bagaimanapun, belum ada sebarang penjelasan mengenai haI tersebut dan video yang tuIar sejak dimuat naik oleh satu akaun TikT0k dikenali sebagai Anuar Sani.

Sumber: Facebook Galeri Lori Bas via omm

1 thought on ““Bukan kami yg tuIarkan” Psgn Suami lsteri Tampil Menjelaskan Keadaan Sebenar, Namun Netizen Perasan Sesuatu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *